Демонстраційний варіант НМТ з математики: чи всі формули ви памʼятаєте?

Хочете як слід підготуватися до НМТ? Тоді ця новина саме для вас! Український центр оцінювання якості освіти виклав демонстраційний варіант Національного мультитесту з математики . Таким чином, ви просто зараз можете влаштувати собі самоперевірку здобутих за роки навчання знань.

Передбачено два варіанти для зручної роботи:

  1. Предметні тести в pdf-файлах (тест з математики ви знайдете за посиланням).

    Це дуже зручний варіант для тих, хто з певних причин не може працювати довго за компʼютером, а також для тих, кому не дуже зручно працювати з різними гаджетами, або для тих, у кого не надто швидкий інтернет. Наприкінці документа із тестуванням ви знайдете правильні відповіді, тож матимете змогу одразу себе перевірити.

  2. Тестування на платформі «Всеукраїнська школа онлайн».

    Такий варіант підходить тим, хто прагне якоомога точніше відтворити атмосферу реального тестування. До того ж ви матимете можливість ознайомитися з інтерфейсом онлайн-тестувальника, що дуже корисно (його теж зробили максимально наближеним до реального), навчитися правильно позначати відповіді на запитання, потренуватися в розвʼязанні завдань різних форм.

Зверніть увагу: для початку вам потрібно зареєструватися на платформі «Всеукраїнська школа онлайн». Без облікового запису пройти тест не вдасться. 

Як пройти демотест НМТ з математики?

Платформа, на якій розміщено тестувальник, велика і, якщо ви ніколи нею не користувалися, можна трохи розгубитися. Для початку роботи ви маєте:

  • Знайти розділ «Курси» (розташований на верхній робочій панелі сайту) та перейти у нього.
  • Обрати навчальний курс для 10-го або 11-го класу.
  • Відкрити вкладку «Демонстраційний варіант НМТ-2024».
  • Натиснути кнопку «Переглянути курс» - система відкриє безпосередньо перелік предметних тестів. 
  • Зареєструватися безпосередньо на курс. 


    Таким чином, ви можете обрати саме ту комбінацію предметів, яка вам необхідна, і перейти до тренувань. Аби все було максимально наближено до реальності, то нагадаємо, що всі предметні тести складаються в один день, але у два етапи по 120 хвилин із перервою у 20 хвилин. Але на цій платформі часового обмеження немає, тож ви самостійно маєте його встановити (або ні). 

Під час демонстраційного тесту з математики ви зможете самостійно визначати послідовність виконання завдань, повертатися до раніше пройденого завдання, змінювати відповіді тощо. Так само буде і під час реального НМТ. 

Після завершення роботи можна буде побачити індвідуальний звіт про ваші успіхи. Для цього ви маєте перейти до вкладки «Прогрес». Тут ви побачите, скільки балів набрали. де помилилися, а отже - над якими темами ще варто попрацювати.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо