До уваги випускників 11-х класів: стартувала реєстрація електронних кабінетів

1 липня 2022 року стало важливою датою. Саме в цей день стартувала реєстрація особистих електронних кабінетів для випускників 11-х класів, а також для вступників до ЗВО на основі диплома фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста та молодшого бакалавра. Можливість подання електронних заяв для обох категорій буде відкрита 29 липня.

Докладну інструкцію ви знайдете на сайті реєстрації електронних кабінетів. А поки пригадаємо основні правила, які допоможуть успішно впоратися з цим завданням:

  1. Усі електронні кабінети, що були зареєстровані в минулих роках, анульовані. Тож цьогоріч кожен вступник має створити новий особистий кабінет.
  2. Обов'язково реєструйте кабінет на ту електронну пошту, до якої маєте доступ і яка не заборонена на території України. Адже саме туди прийде посилання для активації, яким можна скористатися протягом 15 хвилин. Якщо за цей час ви не встигли з якихось причин активувати кабінет, то не хвилюйтеся, а просто повторіть процедуру реєстрації.
  3. Неодмінно запам'ятайте пароль, який ви зазначаєте під час реєстрації: він буде потрібен для подальших входів у кабінет. Тож краще запишіть його.
  4. Укщо у вас є декілька сертифікатів ЗНО або НМТ, то під час реєстрації достатньо вказати дані одного з них для ідентифікації. Інформацію про інші сертифікати додасте потім в електронному кабінеті.
  5. Якщо ж ви реєструєтеся без сертифіката НМТ (ЗНО), то для ідентифікації достатньо зазначити номер (без серії) документа, що посвідчує особу. Вказуйте дані документа, який вказували і під час замовлення документів про освіту. Тобто якщо документ про освіту оформлений на свідоцтво про народження, а потім ви отримали паспорт, то для додаткової ідентифікації варто вказувати якраз свідоцтво про народження. 
  6. Якщо ж у васє кілька різних документів про освіту, то реєструвати кабінет варто лише на один із них і тільки на одну електронну адресу. 
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

На цьому курсі ти швидко запам'ятаєш усі ключові дати та події в історії України, підготуєшся до НМТ та навчишся уникати помилок при розв'язанні завдань.

Костик Світлана

Викладає історію, готує учнів до ЗНО/НМТ. Досвід викладання — 7 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо