«Кольори білого континенту»: Антарктика їде до Самбірського району

Чи є серед вас мрійники, які прагнуть на власні очі побачити Aнтарктику? Упевнені, що так, адже це дійсно неймовірно захопливо та цікаво! Там на затятих мандрівників чекають величні льодовики та безмежні сніги, а також кумедні пінгвіни й інші загадкові тварини. Якщо це ваша мрія, то не проґавте чудову можливість! 

Aдже аби побачити все це, зовсім необов'язково їхати на Північний полюс, можна зaлишатися і в Україні. У чому таємниця? Усе просто: відвідайте фантастичну фотовиставку «Кольори білого континенту». Вона вже із успіхом пройшла у Харкові та Львові, а тепер, у своїй подорожі Україною, прибула до с.м.т. Бориня Самбірського району.

Ви зможете познайомитися з дивовижним світом Антарктики, помилуватися її неповторними пейзажами, незвичайними поєднаннями кольорів, і звичайно, побачити її тваринний світ. Ви побачите неймовірні світлини антарктичних птахів і ссавців, які мешкають навколо української станції «Академік Вернадський», що знаходиться на острові Галіндез.

Кілька видів пінгвінів, морські котики, леопарди і слони, льодовики та айсберги – вони вже чекають зустрічі із вами!

Виставка буде цікавою як дітям, так і дорослим. До того ж під час урочистого відкриття виставки 8 вересня о 10:00 планується пряме включення з учасниками цьогорічної Української антарктичної експедиції.

Фотовиставка є частиною авторського фотопроєкту Сергія Глотова «Кольори білого континенту», спрямованого на підтримку волонтерських ініціатив для допомоги Збройним силам України та всім незламним українцям, які у часи війни відстоюють та захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Виставка триватиме з 4 по 16 вересня 2023 року, вхід вільний.

 

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо