Використовуєш штучний інтелект для навчання? Поділися думкою в опитуванні!

Як ви ставитеся до штучного інтелекту? А може, ви вже активно використовуєте його під час, наприклад, підготовки до уроків? Або створюєте химерні картини за допомогою Midjourney чи шукаєш відповіді на важливі запитання разом із ChatGPT? У будь-якому випадку, ми впевнені, що вам є що сказати про ШІ! І для цього є чудова можливість. 

Мала академія наук України (МАНУ) та Projector Creative & Tech Institute проводять дослідження майбутнього штучного інтелекту в навчальних закладах України. 

Протягом останніх трьох тижнів про ШІ та його можливості для освітнього процесу розповідали ваші вчителі, а тепер  таку змогу отримуєте і ви!

Опитування проходитиме в онлайн-форматі, вам потрібно відповісти на запитання про користь ШІ у підготовці до уроків, творчих завданнях або позашкільних заходах. 

Пройти опитування ви можете за посиланням.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Опитування є анонімним щодо навчальних закладів: вам не треба зазначати назву школи чи гімназії, достатньо просто вказати населений пункт, вік, клас та трохи розповісти про зацікавлення. Більшість запитань стосується саме ШІ і вашого ставлення до нього. 

Для чого потрібні ваші відповіді? Для аналізу перспектив штучного інтелекту в українській шкільній освіті. А найбільш активні учасники згодом зможуть взяти участь у наступних етапах проєкту.

Якщо ви візьмете участь в опитуванні, на вас чекає приємний бонус: вас автоматично долучать до розіграшу корисних подарунків. Ви можете отримати набір книг від МАН та Projector, що допоможуть розвивати креативне мислення та ближче познайомлять з ШІ! Укажіть в анкеті свої контактні дані та отримайте деталі про розіграш на пошту.

Ініціатива реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо