«Кольори білого континенту»: Антарктика у Львові

Чи хотіли б ви побачити Антарктику та на повні груди вдихнути морозне повітря? Погодьтеся, це точно було б цікаво! Адже там на вас чекають не лише величні льодовики та безмежні сніги, а й пінгвіни (і не тільки вони!). І аби побачити їх, зовсім необов'язково їхати на Північний полюс, можна лишатися і в Україні, але просто відвідати фантастичну фотовиставку «Кольори білого континенту». Вона вже із успіхом пройшла у Харкові, а тепер вирушає в подорож Україною. І перша зупинка – Львів.

Благодійна виставка фоторобіт кандидата біологічних наук, фотографа та учасника 27-ї та 28-ї Української антарктичної експедиції Сергія Глотова «Кольори білого континенту» діятиме із 30 липня у Львові, у приміщенні Культурно-мистецького центру «Супутник».

Ви зможете познайомитися з дивовижним світом Антарктики, помилуватися її неповторними пейзажами, незвичайними поєднаннями кольорів, і звичайно, побачити її тваринний світ. Ви побачите неймовірні світлини антарктичних птахів і ссавців, які мешкають навколо української станції «Академік Вернадський», що знаходиться на острові Галіндез. Кілька видів пінгвінів, морські котики, леопарди і слони, льодовики та айсберги – вони вже чекають на вас!

Приємний бонус: на вас чекають цікаві заходи, серед яких ігри та конкурс «На Урок», узявши участь у яких ви гарантовано отримаєте листівки незламності та інші призи. А якщо з вами прийдуть батьки чи вчителі, то вони зможуть долучитися до аукціону на допомогу ЗСУ, в межах якого будуть розіграні антарктичні футболки, кепки та шеврони.

А ще планується пряме включення з учасниками цьогорічної Української антарктичної експедиції, які відкриють виставку 30 липня. Тож буде неймовірно цікаво!

Фотовиставка є частиною авторського фотопроєкту Сергія Глотова «Кольори білого континенту», спрямованого на підтримку волонтерських ініціатив для допомоги Збройним силам України та всім незламним українцям, які у часи війни відстоюють та захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Ви зможете відвідати виставку безкоштовно, проте вітаються благодійні внески, які будуть спрямовані на підтримку ЗСУ та подальший розвиток проєкту.

Виставка триватиме з 30 по 24 серпня 2023 року.

Відкриття 30 липня 2023 о 14:00 (за київським часом).

До речі, Освітній проєкт «На Урок» є партнером цієї чудової фотовиставки, тож відкриваємо Антарктику разом! І не забуваємо проходити наш чудовий конкурс «Подорож на Південний полюс»!

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо