Зимові перегони: оголошуємо старт реєстрації на новий сезон олімпіад

Чи любите ви змагання? Насправді багато хто любить, навіть дуже! Адже вони дарують безліч емоцій та дозволяють продемонструвати свої здібності. Звісно, комусь змагання подобаються набагато менше, і це цілком нормально. Утім, маємо чудову новину для представників обох таборів: «На Урок» оголошує старт зимового етапу Всеукраїнських інтернет-олімпіад!

Що це означає? Що попереду у вас неймовірно цікаві та захопливі змагання, переможцем у яких стає кожен учасник! Усе просто: ви всі маєте можливість перевірити свої знання з улюблених предметів та отримати за це яскраві винагороди. Так-так, винагороди отримуть усі!

Для того, аби всі без винятку могли продемонструвати свої здібності, ми розробили олімпіади з 22 предметів. Тож кожен зможе обрати той предмет, який цікавить саме його! Один або кілька - вибір за вами!

  1. Я досліджую світ (1–4 клас).
  2. Предмети початкової школи (1–4 клас).
  3. Мистецтво (1–11 клас).
  4. Основи здоров’я (5–9 клас).
  5. Трудове навчання (хлопці) (5–9 клас).
  6. Трудове навчання (дівчата) (5–9 клас).
  7. Пізнаємо природу (5-6 клас).
  8. Захист України (10-11 клас).
  9. Математика (1–11 клас).
  10. Українська мова та література (1–11 клас).
  11. Англійська мова (1–11 клас).
  12. Інформатика (1–11 клас).
  13. Біологія (6–11 клас).
  14. Фізика (7–11 клас).
  15. Хімія (7–11 клас).
  16. Історія (5–11 клас).
  17. Географія (6–11 клас).
  18. Зарубіжна література (5–11 клас).
  19. Німецька мова (5–11 клас).
  20. Громадянська освіта (10 клас).
  21. Правознавство (9,11 клас).
  22. Астрономія (10-11 клас).

Зверніть увагу: цілком можливо, що для участі в олімпіадах вас зареєструє вчитель, тоді ви зможете змагатися одразу всім класом. Якщо ж цього не сталося, або вас зареєстрували на олімпіаду з фізики, а ви хочете ще й узяти участь у змаганні з біології, то ви цілком можете зробити це самостійно. 

Зареєструватися можна просто зараз, а от завдання олімпіад будуть відкриті трохи пізніше: із 16 січня до 23 лютого включно. Завдання можна виконувати в будь-який день та час. Проте памʼятайте, що ви маєте лишень одну спробу! Тож натискайте кнопку «Взяти участь» лише тоді, коли точно будете готові. Для того, аби дати відповіді, у вас буде 45 хвилин, не більше, до того ж варто закрити інші сайти та не відволікатися.

Свої результати ви побачите одразу після розв'язання останнього завдання, а вже 26 лютого 2024 зможете завантажити нагороди.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

 

І ще приємна новина: всі олімпіади безкоштовні!

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Курс, на якому ти навчишся розв’язувати завдання формату НМТ, опануєш правила та норми української мови, а ще повториш програму з української літератури.

Антоніна Журбенко

Вчитель української мови, стаж роботи — 3 роки.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо