Як дізнатися офіційні результати ЗНО 2021

Для більшості абітурієнтів зовнішнє тестування – це не мета, а засіб для її досягнення (насамперед зарахування до омріяного вишу). Тож надзвичайно важливим етапом вступної кампанії є визначення та оприлюднення результатів тестування. Адже саме від них залежить рейтинговий бал вступника та його шанс бути зарахованим на бажану спеціальність. Крім того, якщо вчасно дізнатися свої результати, можна виявити помилки та неточності (які, на жаль, іноді трапляються) і за потреби подати апеляцію.

Як дізнатися офіційні результати ЗНО 2021

Як і останні кілька років, результати зовнішнього оцінювання з кожного навчального предмета можна побачити на інформаційних сторінках учасників ЗНО. Для того, щоб дізнатися свій офіційний результат ЗНО, потрібно дочекатися дати його оголошення та виконати кілька простих завдань. Зокрема: 

  1. Перейти за посиланням, для входу на свою інформаційну сторінку.
  2. Увести номер сертифіката та пін-код (їх можна без проблем знайти на своєму сертифікаті для проходження тестування).
  3. Указати рік отримання сертифіката ЗНО.
  4. Виконати просту математичну дію для підтвердження того, що ви не робот.
  5. Натиснути кнопку «Вхід» та перейти на свою інформаційну сторінку.
  6. Дізнатися результати свого тестування та за потреби роздрукувати інформаційну картку.

Терміни оприлюднення результатів ЗНО 2021

У 2021 році оголошення результатів зовнішнього оцінювання відбудеться у червні. Але вступники вже зараз цікавляться щодо того, коли будуть відомі результати ЗНО 2021. Тож бали абітурієнтів будуть оприлюднені:

  • хімія – до 4 червня;
  • іспанська, німецька, француська, англійська мови – до 18 червня;
  • математика, фізика – до 22 червня;
  • українська мова, українська мова та література, історія України, біологія – до 25 червня;
  • географія – до 30 червня.

Більше інформації про основні терміни проведення цьогорічного ЗНО (наприклад, щодо дат оголошення порогового балу «склав/не склав») ви можете дізнатися у статті «Графік проведення ЗНО 2021».

Зверніть увагу, що з року в рік терміни офіційного оголошення результатів тестування дещо змінюються. Це залежить від дати початку реєстрації (нагадуємо, що реєстрація на ЗНО 2021 триватиме із 1 лютого до 5 березня). Тож шукаючи матеріали в інтернеті щодо обробки результатів і термінів їх оприлюднення, а також інших новин щодо ЗНО, неодмінно звертайте увагу на рік проведення тестування, про який іде мова.

Чи можна переглядати результати інших учасників

Дізнатися результати зовнішнього незалежного оцінювання на інформаційній сторінці може тільки його учасник. Тобто ніхто не може порушити право абітурієнтів на конфіденційність та дізнатися результати ЗНО інших учасників без їхньої згоди. А вже під час вступу до вишів, випускники мають сформувати сторінки зі своїми балами за ЗНО, які будуть враховані під час участі в конкурсному відборі та зарахуванні до ЗВО.

Навчайтеся на онлайн-курсах «На Урок»
Оберіть клас:

Та якщо у вас виникло бажання дізнатися узагальнені та неперсоналізовані дані про ЗНО (тобто, результати тестувань минулих років за предметами, регіонами та школами), це можна зробити за посиланням.

Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!

Навчайтесь з «На Урок»

Запишись на курс уже сьогодні!

Готуйся до незалежного оцінювання на нашому курсі. Ми даємо лише найнеобхіднішу теорію та вчимо розв’язувати завдання НМТ усіх блоків!

Валерія Круглєня

Вчитель математики, стаж роботи — 5 років.

Усі онлайн-курси «На Урок»

Рекомендуємо